VI DIGITALISERER LOGISTIK

Axacons mission er at være den agile og kompetente samarbejdspartner, som er dygtige til at lave løsninger på logistik, der understøtter forretningen hos vores kunder. Vi ser vores kunder som tætte samarbejdspartnere, fordi vi over en årrække har udviklet og optimeret en af markedets førende software platforme til warehouse management.

presentation video poster

Et strategisk partnerskab

Vi indgår i partnerskaber, som vokser og forbliver værdiskabende. Ja, vi er leverandører af WMS, men vi ser ligesom jer på den interne logistik som en central del af jeres forretning. Et kritisk led, der er under konstant udvikling, og som vi løbende optimerer sammen, så det styrkes og forbliver et velsmurt led i jeres værdikæde.

Lokale superbrugere

Uddannelsen af lokale superbrugere er helt central. Nogle af dine nøglemedarbejdere uddannes ikke kun i betjening af Axacon WMS i hverdagen, men de får langt dybere viden om, hvordan motorrummet fungerer. Det giver dig en række umiddelbare fordele.

For det første får du på denne måde et in-house support team, som langt hen ad vejen har kompetencerne til at fejlsøge og løse problemer on-site, hvis de skulle opstå. Og derudover står vores dygtige konsulenter naturligvis også klar til at træde til, hvis det skulle blive nødvendigt.

Det er en løbende proces og en rejse, der kan gå i mange retninger. Vi vil gerne være en del af jeres rejse, og hjælpe jer med at navigere sikkert i mål med en digital WMS-løsning.