Vil du også arbejde med agile metoder til at udvikle eller levere løsninger i international klasse – så kan det være dig, vi har brug for. Måske har du arbejdserfaring fra en traditionelt tænkende organisation og ønsker nu at finde en mere dynamisk arbejdsplads, hvor du kan indgå aktivt i et stærkt team.

En verden i forandring

Du kan se, at verden forandrer sig hastigt, og at der er en attraktiv fremtid i at lære mere om, hvordan man laver førende teknologiløsninger, der styrker virksomheders skalerbarhed. Løsninger til virksomheder i vækst, som også understøtter bæredygtighed ved at øge digitaliseringen og fjerne papirspild.

Dine ambitioner går i retning af at komme ind i en virksomhed, hvor du kan accelerere din faglige og personlige udvikling gennem sparring med erfarne profiler indenfor krydsfeltet mellem software, automation og supply chain.

Kom med på rejsen

Axacon ansætter både logistik-konsulenter og software-udviklere, der kan bidrage til succesen med at videreudvikle og udbrede vores softwareplatform til at løse avancerede udfordringer indenfor logistikken på et hurtigt voksende og internationalt marked. Axacon tilbyder udfordrende arbejdsopgaver, hvor du får mulighed for at være selvstartende og udvide din erfaring indenfor et felt af voksende relevans i en digitaliseret og globaliseret verden.

Vi har en flad organisation, og du vil komme til at arbejde selvstændigt med stor indflydelse på din hverdag. Vi skaber sammen en helt unik, attraktiv arbejdsplads – samt en førende position på markedet, som vi ser i et internationalt perspektiv.

Se vores aktuelle stillinger herunder og kontakt os gerne, hvis du vil med på rejsen.

Aktuelle jobs

Ingen aktive opslag

Studerende

Ingen aktive opslag